Over ons

BENSCORE.COM hèt online warenhuis voor army, outdoor, security and more!

Opgericht in 1979 en uitgegroeid tot het filiaalbedrijf DUMP2000, later D.U.M.P. In de loop der jaren is ons assortiment flink veranderd en veel groter geworden. Wij waren geen “echte” dump meer, daarom is er gekozen voor een nieuwe naam BENSCORE. Met ruim 35 jaar ervaring hebben wij naast onze winkel in Rotterdam ook een webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kan winkelen vanuit uw luie stoel. Met meer dan 2500 artikelen zijn wij één van de grootste aanbieders in de Benelux op ons vakgebied.

Service

Goede en snelle service is voor ons erg belangrijk. Zo hebben wij al onze producten in principe op voorraad, waardoor wij vrijwel direct kunnen leveren. Ook het beantwoorden van e-mails, vragen en klachten zal altijd door ons serieus genomen worden. Heeft u iets te melden of vindt u dat wij onjuiste of onduidelijke informatie op onze site verstrekken, dan horen wij dat graag van u. Mede door uw mening kunnen wij onze service en site verbeteren.

Onze winkel

Al ruim 35 jaar is onze winkel een begrip in Rotterdam en omstreken. Met meer dan 700m2 winkelruimte bieden wij een enorm breed assortiment aan voor diverse doelgroepen. De winkel is gevestigd aan de Korte Hoogstraat, midden in het centrum van Rotterdam en is 7 dagen per week geopend. Makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer en er zijn diverse parkeergelegenheden in de buurt.

Gun

Welkom, Log in