Bezorgen

De producten die BENSCORE.COM aanbiedt zijn meestal uit voorraad leverbaar. Deze worden na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk verzonden. Indien een product niet op voorraad is, wordt deze besteld bij de leverancier en zal de levertijd iets langer zijn, maar altijd binnen 4 werkdagen. Per bestelling wordt, ongeacht het aantal producten dat wordt besteld, binnen Nederland een bedrag van €4,95 aan verzend- en administratiekosten in rekening gebracht (dit is inclusief verwerkings-, verpakkings- en portokosten). Bestellingen vanaf €50,- worden GRATIS verzonden binnen Nederland.

Verzendmethodes

DHL Parcel:

Uw pakketje wordt bezorgd door DHL op het door u opgegeven afleveradres. Het bezorgen van uw pakje bij een DHL Parcelshop is niet mogelijk.
U ontvangt  van ons per e-mail een track & trace code zodat u online uw pakket kunt volgen.

Uw pakketje kan een brievenbuspakketje zijn of een postpakketje, dit is afhankelijk van de grootte van uw order. Dit zal vooraf aangegeven worden bij de Track & Trace.
Wanneer het een brievenbus pakketje betreft, is het niet van belang om thuis te zijn bij aflevering.

Onze transporteur DHL zal 4 bezorgpogingen doen om het pakket bij u af te leveren. Mocht dit na 4 keer niet gelukt zijn, dan wordt het pakket maximaal 7 dagen bewaard op een DHL Servicepunt bij u in de buurt.


Gratis afhalen in onze winkel:

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen in onze winkel aan de Korte Hoogstraat 7-9 3011GJ Rotterdam Centrum.
Zo bespaart u verzendkosten en kunt u uw bestelling ophalen wanneer het u uitkomt.
Indien u bij de verzendmethode heeft gekozen voor afhalen, dan nemen wij per email contact met u op zodra de bestelling voor u klaar ligt om af te halen.Hoe kan ik mijn pakketje volgen?

Als u inlogt via uw account, dan kunt u bij uw order de status van uw opdracht zien. Zodra een zendingsnummer of ‘Trackingnummer’ bekend is, zullen wij deze informatie toevoegen aan de orderinformatie.
Tevens onvangt u van ons een verzendbevestiging per email waar de Track & Trace gegevens in vermeld staan.

Bij bestellingen uit Nederland en België vanaf €50,-  worden geen verzendkosten in rekening gebracht, wel als de hele bestelling wordt geretourneerd of als het bestelbedrag na retourneren onder de €50,- uitkomt. Voor leveringen naar andere landen gelden andere verzendkosten. Voor meer informatie over verzendingen naar het buitenland kunt u contact opnemen met ons via info@benscore.com

BENSCORE.COM streeft ernaar de bestelling binnen 1 tot 4 werkdagen na ontvangst van de betaling te leveren. U ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling is aangekomen in het sorteercentrum van DHL. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden.

Welkom, Log in