Bezorgen

De producten die BENSCORE.COM aanbiedt zijn meestal uit voorraad leverbaar. Deze worden na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk verzonden. Indien een product niet op voorraad is, wordt deze besteld bij de leverancier en zal de levertijd iets langer zijn, maar wij verzenden altijd binnen 4 werkdagen. Per bestelling wordt, ongeacht het aantal producten dat wordt besteld, binnen Nederland een bedrag van €4,95 aan verzend- en administratiekosten in rekening gebracht (dit is inclusief verwerkings-, verpakkings- en portokosten).
Bestellingen vanaf €50,- worden GRATIS verzonden binnen Nederland.
Heeft u meerdere artikelen besteld en stuurt u een artikel of artikelen retour waardoor uw bestelling na retournering onder het bedrag van €50,- uitkomt, dan worden er alsnog verzendkosten in rekening gebracht t.w.v. €4,95 indien u een van de artikelen behoud. Dit bedrag zal dan in mindering worden gebracht op het te crediteren bedrag van uw retourzending.

Voor bezorging op de Waddeneilanden zijn wij genoodzaakt om een toeslag van €6,50 in rekening te brengen.

 

Verzendmethodes

DHL Parcel:

Uw pakketje wordt bezorgd door DHL op het door u opgegeven afleveradres.
U ontvangt van ons per e-mail een track & trace code zodat u online uw pakket kunt volgen.
Via de ontvangen email met de track & trace code kunt u zelf eventueel wijzigingen aanbrengen zoals bezorgmoment, afleveradres of laten bezorgen bij een DHL Afhaalpunt.

Uw pakketje kan een brievenbuspakketje zijn of een postpakketje, dit is afhankelijk van de grootte van uw order. Dit zal vooraf aangegeven worden bij de Track & Trace.
Wanneer het een brievenbus pakketje betreft, is het niet van belang om thuis te zijn bij aflevering.

Onze transporteur DHL zal een bezorgpoging doen om het pakket bij u af te leveren. Mocht u op het moment van bezorging niet thuis zijn, dan wordt het pakket maximaal 7 dagen bewaard op een DHL Servicepunt bij u in de buurt waar u het pakket kunt gaan afhalen. Ook kan de chauffeur er voor kiezen om uw pakketje bij uw buren af te leveren indien u niet thuis bent.Hoe kan ik mijn pakketje volgen?

Als u inlogt via uw account, dan kunt u bij uw order de status van uw opdracht zien. Zodra een zendingsnummer of ‘Trackingnummer’ bekend is, zullen wij deze informatie toevoegen aan de orderinformatie.
Tevens onvangt u van ons een verzendbevestiging per email waar de Track & Trace gegevens in vermeld staan. Uw pakket is pas onderweg zodra u de bevestiging per email heeft ontvangen.

Bij bestellingen uit Nederland en België vanaf €50,-  worden geen verzendkosten in rekening gebracht, wel als het bestelbedrag na retourneren onder de €50,- uitkomt. Voor leveringen naar andere landen gelden andere verzendkosten. Voor meer informatie over verzendingen naar het buitenland kunt u contact opnemen met ons via info@benscore.com

BENSCORE.COM streeft ernaar de bestelling binnen 1 tot 4 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. U ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling is aangekomen in het sorteercentrum van DHL. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden.

Welkom, Log in