Gallery

Inmiddels meer dan 10 jaar geleden begon het met een idee om een webshop voor cadeauverpakkingen op te zetten. Een webshop is leuk, maar zonder voorraad wordt dit natuurlijk lastig. Maar waar ga je de voorraad laten? Het begon allemaal vanuit huis met de rollen inpakpapier en andere cadeauverpakkingen overal door huis verspreidt. Dit is gelukkig al lang verleden tijd en momenteel zijn wij met ons kantoor en magazijn gevestigd in Lieshout, Noord-Brabant.

SERVICE

Waarin Decoma zich wil onderscheiden is service die verder gaat dan uw bestelling bij u afleveren. Het traject voorafgaand aan bestellen is heel erg belangrijk. Daarom proberen wij ook zoveel mogelijk informatie te tonen op onze website zodat u weet wat u gaat bestellen. Daarnaast is de aftersales ook heel erg belangrijk. Is er iets niet goed gegaan? Geen probleem, wij lossen het op voor u. Toch niet wat u verwacht van de artikelen? Geen probleem, u kunt het altijd binnen 14 dagen retourneren.

Heeft u een specifieke verpakkingsvraag dan kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren in de beslissing voor een bepaalde verpakking. Niet alleen ons standaard assortiment is belangrijk. Maar ook de service die wij bieden als wij iets niet standaard in ons assortiment hebben. Wij werken met vele fabrikanten samen die altijd wel een geschikte verpakkingen kunnen leveren.

ASSORTIMENT CADEAUVERPAKKINGEN

De laatste jaren is ons assortiment cadeauverpakkingen en decoratie flink uitgebreid. Niet alleen in bijvoorbeeld verschillende soorten dessins inpakpapier of cadeaulint. Maar ook in een divers assortiment decoratie voor geschenken en feestelijkheden. Wij merken dat de markt voor feestelijke decoratie de laatste jaren steeds groter wordt en spelen hierop in door leuke tafel- en partydecoratie aan te bieden.

TRENDS

Wij gaan mee met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van cadeauverpakkingen en decoratiematerialen. Ieder jaar wordt ons assortiment aangevuld met leuke artikelen die voldoen aan de laatste trends. Speciaal voor de feestdagen hebben wij een zeer uitgebreid assortiment in het thema van de feestdag.

Welkom, Log in