Kiyoh

 

Betrouwbare reviews via Kiyoh

Benscore vindt het belangrijk dat reviews betrouwbaar zijn. Echte beoordelingen en verhalen, geschreven door klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan bij ons in de webshop. Ons reviewsysteem nodigt klanten actief uit om een beoordeling achter te laten. Om de betrouwbaarheid van reviews te controleren en te garanderen, hebben we in ons systeem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de gegeven beoordelingen afkomstig zijn van echte klanten.

 

Positieve en negatieve reviews

Elke webshop krijgt zowel positieve als negatieve reviews. Als de overall score hoog is, dan zal het aantal negatieve reviews lager zijn, maar verbeterpunten vind je altijd terug. Zeker wanneer er een aanzienlijk aantal beoordelingen is achtergelaten. Om een zo realistisch mogelijk beeld te schetsen kunnen wij negatieve reviews niet zelf verwijderen. Het is wel mogelijk dat wij hierop een reactie geven, zodat een eventuele klacht in behandeling genomen wordt.

 

Informatie voor consumenten

Kiyoh is specialist in klantbeoordelingen voor webshops. Zij zetten ons reviewsysteem in voor het verzamelen en publiceren van reviews. Zo krijg je als klant veel meer gevoel bij de online webwinkel waar je op het punt staat een aankoop te doen. Reviews zeggen namelijk veel over hoe de service van een bedrijf in elkaar steekt en over de kwaliteit van de producten. Beoordelingen zijn voor webshops dan ook nog belangrijker geworden in een wereld waarin we ons vooral online oriënteren. Kiyoh is graag transparant over de werking van het reviewsysteem.

 

Zo herken je Kiyoh

Bedrijven die met het beoordelingssysteem van Kiyoh werken herken je aan ons logo of gebruik van onze merknaam in combinatie met een specifieke widget. Onze klanten tonen deze vaak op hun website en in communicatie-uitingen. Als je hierop klikt kom je terecht bij alle reviews die zijn geschreven. Wij werken daarnaast samen met Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk. Leden die een van deze keurmerken voeren, kunnen gebruikmaken van het systeem van Kiyoh in de huisstijl van het keurmerk.

 

Zo zorgen we voor betrouwbare reviews

Wanneer je online een product hebt besteld, word je uitgenodigd om een beoordeling achter te laten of kun je een ervaring delen op de reviewpagina. Die review bestaat vaak uit een korte vragenlijst, waarbij je de mogelijkheid hebt om hierop een toelichting te geven. Kiyoh doet er alles aan om onechte beoordelingen uit te filteren. Hiervoor maken we gebruik van een aantal ingebouwde barrières die de neppe reviews identificeert. Het is voor iedereen mogelijk om een beoordeling te rapporteren als er een vermoeden is dat deze niet echt is. Onze specialisten gaan vervolgens verder onderzoek doen. Beoordelingen kunnen niet worden aangepast of verwijderd door het bedrijf waar je een aankoop hebt gedaan of dienst afgenomen. Een bedrijf kan hier wel op reageren, zodat een eventuele klacht opgelost wordt. Ook negatieve ervaringen worden dus gewoon getoond. Eventueel wordt de gegeven review aangepast, maar alleen de klant zelf kan dit doen. Bovendien verwijzen wij met een link altijd naar de originele beoordeling. Kiyoh kan een beoordeling wel verwijderen, maar doet dat alleen als deze niet aan onze richtlijnen voldoet of wanneer er persoonsgegevens worden gedeeld.

 

Klopt de reviewscore die ik in een widget zie staan?

De reviewscore die je hier ziet staan is de gemiddelde score over de laatste 12 maanden die klanten hebben achtergelaten.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Kiyoh: www.kiyoh.com

Welkom, Log in