Over Ons

BENSCORE.COM hèt online warenhuis voor army, outdoor, security and more!

Opgericht in 1979 en uitgegroeid tot het filiaalbedrijf DUMP2000, later D.U.M.P. In de loop der jaren is ons assortiment flink veranderd en veel groter geworden. Wij waren geen “echte” dump meer, daarom is er gekozen voor een nieuwe naam BENSCORE.
Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 10.000 artikelen zijn wij de grootste en bekendste aanbieder in Nederland in ons vakgebied.

Service

Goede en snelle service is voor ons erg belangrijk. Zo hebben wij al onze producten in principe op voorraad, waardoor wij vrijwel direct kunnen leveren.
Ook het beantwoorden van e-mails, vragen en klachten zal altijd door ons serieus genomen worden. Heeft u iets te melden of vindt u dat wij onjuiste of onduidelijke informatie op onze site verstrekken, dan horen wij dat graag van u. Mede door uw mening kunnen wij onze service en site verbeteren.

 

Bedrijfsgegevens

Adres webwinkel (dit is geen bezoekadres):

BENSCORE.COM (handelsnaam van Focus e-commerce B.V.)
Kompasstraat 32B
2901AM Capelle aan den IJssel
Nederland
Tel. +31(0)10-2368211
www.benscore.com
info@benscore.com

Bank: ABN-AMRO NL50ABNA0470821655
t.n.v. Benscore.com
BIC: ABNANL2A
IBAN: NL50ABNA0470821655

KVK nr: 60984570
BTW nr: NL854149806B01

 


Nieuwsbrief

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwe producten en aanbiedingen van Benscore.com, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief die wij maximaal 1 keer per maand versturen.

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief door rechts onderaan uw email adres in te vullen in het invoerveld voor nieuwsbrief.
Ook kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door hier in te loggen op onze website en uw nieuwsbrief abonnement via het controle paneel aan te zetten.
U kunt zich te allen tijde afmelden voor onze nieuwsbrief door in te loggen of door op de afmeld link onderaan onze nieuwsbrief te klikken.

 

Social media

Volg ons ook via Facebook en Twitter om direct op de hoogte te zijn van al onze nieuwtjes en acties.

Facebook    

 

 

Welkom, Log in