Verzending en levering

De producten die BENSCORE.COM aanbiedt zijn meestal uit voorraad leverbaar. Deze worden direct na ontvangst van de betaling verzonden. Indien een product niet op voorraad is wordt deze besteld bij de leverancier en zal de levertijd iets langer zijn maar altijd binnen 1-7 werkdagen. Per bestelling wordt, ongeacht het aantal producten dat wordt besteld, binnen Nederland een bedrag van € 6,95 aan verzend- en admistratiekosten in rekening gebracht (dit is inclusief verwerkings-, verpakkings- en portokosten). Bestellingen vanaf €100,- worden GRATIS verzonden.

Onze transporteur Postnl zal 2 bezorgpogingen doen om het pakket bij u af te leveren. Mocht dit na 2 keer niet gelukt zijn dan wordt het pakket maximaal 3 weken bewaard op een postkantoor bij u in de buurt. Daarnaast ontvangt u van ons per e-mail een track & trace code zodat u online uw pakket kunt volgen.

Ook kunt u kiezen voor de verzendservice PakjeGemak. In de bestelprocedure kiest u voor de verzendmethode PakjeGemak. Daarna kunt u op basis van een ingevulde postcode kiezen uit een aantal afhaalpunten bij u in de buurt. In Nederland zijn er op dit moment ruim 2000 winkellocaties waar u het pakket kunt afhalen. Het grootste voordeel voor u is dat u zelfs kunt kiezen wanneer u wilt afhalen; overdag, na 18:00 uur of in het weekend. De computer geeft vervolgens aan welke locaties aansluiten bij uw wensen. U kiest dan een locatie en bevestigd dit in het scherm. U kunt ook direct zien wat de exacte openingstijden van de afhaallocatie zijn.

Bij binnenlandse bestellingen vanaf € 100,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht, wel als de hele bestelling wordt geretourneerd of als het bestelbedrag na retourneren onder de € 100,- uitkomt. Voor leveringen naar het buitenland gelden andere verzendkosten. Voor meer informatie over verzendingen naar het buitenland kunt u contact opnemen met ons via info@benscore.com

BENSCORE.COM streeft ernaar de bestelling binnen 1 tot 7 werkdagen na ontvangst van de betaling te leveren. U ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden.

Welkom, Log in